لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

فواید روزه‌داری از نظر پزشکی| چه کسانی نباید روزه بگیرند؟

  • کد خبر: ۲۱۹۳۲۵
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۳
فواید روزه‌داری از نظر پزشکی| چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: براساس شواهد علمی، اثرات مفید روزه‌داری بر سلامت در مطالعات متعددی کاملاً به اثبات رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر احمد اسماعیل‌زاده درباره روزه‌داری گفت: براساس شواهد علمی، اثرات مفید روزه‌داری بر سلامت در مطالعات متعددی کاملاً به اثبات رسیده است. گفته می‌شود افرادی که مشکلات سلامتی مثل بیماری‌های گوارشی، سنگ کلیه و دیابت نیاز به مصرف انسولین، دارند، تحت نظر پزشک مجاز هستند که روزه نگیرند. اما افرادی که سالم هستند و مشکلی ندارند نه تنها روزه‌داری برای آنها بد نیست بلکه بسیار هم به سلامت آنها کمک می‌کند.

وی با بیان این که روزه‌داری باعث محدود شدن دریافت کالری می‌شود، گفت: دریافت کالری محدود موجب می‌شود مقداری از چربی بدن کم شود. وقتی که چربی بدن کمتر شد باعث کنترل فشار خون، پایین آمدن قند خون و کنترل چربی‌های خون می‌شود؛ مشکلاتی که امروزه به صورت مرتب در جامعه با آن مواجه هستیم و شیوع بسیار بالایی از این بیماری‌ها را داریم.

اسماعیل‌زاده افزود: با کاهش وزن در پی روزه‌داری، افرادی که مبتلا به کبد چرب هستند، کبدشان التیام پیدا می‌کند. روزه‌داری باعث استراحت لوله گوارش و بهبود عملکرد گوارشی ما شده و در طول زمان می‌تواند به بهبود عملکرد گوارش منجر شود.

به گفته مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مطالعات نشان داده‌اند که روزه‌داری آرامش روان بیشتری به ارمغان آورده و با کاهش التهاب در بدن همراه است لذا می‌تواند به حفظ و ارتقای سلامت افراد در طولانی مدت کمک کند.

چه کسانی نباید روزه بگیرند؟

اسماعیل زاده در ادامه به برخی بیماری‌ها و مشکلات سلامتی در افراد اشاره کرد و گفت: به افراد دارای مشکل رفلاکس  و نیز کسانی که به سنگ کلیه مبتلا هستند توصیه می‌شود که روزه نگیرند.

وی افزود: برخی از افراد مبتلا به دیابت هستند و انسولین تزریق می‌کنند و نیز افرادی که دارو‌های مکرر می‌خورند، نباید روزه بگیرند و در دین اسلام هم روزه‌داری برای افراد با شرایط خاص، محدود شده است.

 اسماعیل‌زاده با بیان این که روزه‌داری می‌تواند به تداوم و ارتقای سلامت افراد سالم جامعه کمک و طول عمر آنها را بیشتر کند، در عین حال تصریح کرد: در دین اسلام همیشه تأکید بر سلامت است؛ یعنی اولویت اول به سلامت داده و گفته شده است که اگر پزشک شما و شرایط سلامتی‌تان اجازه می‌دهد، روزه بگیرید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->